2014. aug. 29.

Sziasztok!
 Szegény Ildi már elég rég óta várja a kritikáját, de elmondhatom hogy sikerült megírnom!:) És még hoztam néhány 

Diabolic Beauty
Diabolic Beauty
Kinézet

 • Fejléc    
 A fejléc egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet. Nem tudom hogy te készítetted e, mivel ez nincs leírva. Először amit észrevettem és borzalmas, az a betűk. A betűk színe, és típusa. Az nagyon elcsúnyítja a fejlécet. Aztán a fejléc háttere...csak egy sima kép, ami a szöveg színével nagyon elüt. Végül a láb nélküli angyalka, amit 2 másodperc alatt észre lehetett venni. A lánynak pedig kilóg a könyöke, ami szintén csúnya a fejlécen. 
 • Modulok
 A modulsávon is lenne mit elrendezni... Már rögtön az elején az a a történet röviden rész, az valahogy nekem hiányos. Én még tettem volna oda egy fehér kis képet, vagy valamit. A modulok sorrendjét én biztosan nem így raktam volna, csak egy tanács a sorrendről:
- Történet ✓
- Feliratkozók ✓
- Elérhetőség
- Chat
- Blogarchívum
- Alicia és Nathaniel
- Számláló
- Cserék
- Verseny jelentkezés
 •  Háttér
A háttér illik a fejléchez és a modulokhoz is, többet nem tudok mondani. 
 • Összességében
10/4 
A fejléccel sok probléma volt, a modulok sorrendjét ahogy leírtam én úgy tenném fel. Ha a blognak szebb kinézetet adnál, akkor több feliratkozód/olvasód is lehet!
  
Tartalom
 •  Prológus
Prológus nincs a blogodon, csak 1. rész, de akkor vegyük ezt a prológusnak... Tetszik! Tényleg nagyon megtetszett az 1. rész! AÍ modulsávba írt kis szösszenet alapján is érdekelni tetszett a történet, de hogy jobban olvashattam belőle, így méginkább! Nagyon tetszik hogy jelen időbe írod a történetet mert a legtöbb bloggerina múlt időben ír. A történet különös, de elnyerte a tetszésemet!
Inspiráló, gyönyörű képek:
(1) Tumblr  
 
(1) Facebook

Champagne Supernova — maya47000: Patio by Juan Luis Seco | via Tumblr


Bordada de flor | via Tumblr
 Untitled | via Tumblr
 ☮✿★ BubbleGuumm ✝☯★☮
 Untitled
 Tumblr
 http://itskingofdisasterbitch.tumblr.com/
 shades-of-invisible.tumblr.com
 (21) Tumblr
 pinkheartsandsparkledreams.tumblr.com
 Angel S.

3 megjegyzés:

 1. Sziasztok!

  Köszönöm szépen a kritikát Angel S.-nek,a miért segített abban, hogy mostmár tudjam min kell javítanom. Hálás vagyok érte, hisz tudtam és tudom, hogy a fejlécem még kezdetleges és a hozzá tartozó design is. Igyekszem idővel kijavítani a hibáimat és tényleg nagyon hálás vagyok érte.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Boszi Lány!
   Örülünk, hogy segíthettünk!:)
   Xx Ammie

   Törlés