2014. dec. 18.

Interjúk

Kedves olvasók!
Igen, tudom, tudom és tudom hogy elkéstem az interjúkkal, de mentségemre legyen mondva hogy mivel Ammie-vel még anno úgy beszéltük meg hogy ő írja meg az ajánlókat, én meg az interjú kérdéseit. Mivel ő kilépett, ezért az egész ajánló dolog elcsúszott az interjúkkal együtt. Szerencsére a mi kritikusunk Missery vállalta a feladatot, hogy megírja az ajánlókat. Tehát mindenki nyugodjon meg, nem maradnak el a nyeremények, csak csúsznak. 
A másik pedig hogy borzasztóan örülünk a 66 feliratkozónak, és nagyon köszönjük hogy idáig követték a blogot!:) A sorsolásában 15 blogger vett részt. Nekik üzenem hogy 70 feliratkozónál sorsolunk. 

Leila W. interjúja


1. Milyen célból hoztad létre a blogot?
     A válaszom erre igazán egyszerű. Szerintem minden írópalánta arról álmodozik, hogy egyszer ismert lesz, esetleg pénzt keres azzal, ami korábban csak a hobbija volt. Úgy éreztem ez egy olyan történet lesz (hála a 5SOS srácainak), ami több embert is érdekelni fog, így belekezdtem. Talán elég eredményes lesz a blogom, hogy a másik történetemet is olvassa majd valaki.
2. Honnan jött az ötlet a  bloghoz?

     Hmm... Nem is tudom, hogy a történet melyik részével kezdjem. A főszereplő lánykámnak Lorde-ot választottam, mert nem egy tökéletes szépséget akartam, aki minden blogon megtalálható látható. Lorde borzalmasan tud öltözködni, rémes a sminkje, érdekes a szája és ennek köszönhetően rengetegen gondolják róla azt, hogy ronda. Meg akartam mutatni, hogy vannak róla igenis jó képek (bár könnyen meglehet, hogy csak photoshop). Emellett göndör hajú lányt akartam már a kezdetektől, ez elengedhetetlen volt, valamint az is, hogy a hajszíne barna legyen. Nem volt sok választási lehetőségem.     Kirának, a női főszereplőnek érdekes titka van, melyet az első részektől mindig felhozok valamilyen formában. Ennek az alapja egy film, és egy anime, de nem árulom el melyikek, hátha könnyen rájönnének az olvasóim a nagy talányra.
     Kira "párja" a történetben (legalábbis az elején) Michael Clifford, a 5 seconds of summer kaméleon-hajú tagja. Ő volt akkoriban a legkevésbé kedvelt tag, nekem pedig egyből a kedvencem lett, így nem kellett gondolkoznom, hogy a négy srác közül melyik legyen.     Egyelőre több kulisszatitkot nem árulok el:)

3. Naponta mennyit foglalkozol a bloggal?
     Kevésnél is kevesebbet. Eddig a kinézettel szenvedtem, mert sosem voltam igazán elégedett vele, most pedig egy másik történetemhez kutatok, valamint versenyeket keresek a nap 24 órájában.

4. Egy-egy poszt megírása mennyi időt vesz igénybe?

     Sajnos ez igazán sok dologtól függ. Egyrészt fontos, hogy mennyire van meg a fejemben a rész. Általában ha mindent eltervezek fejben, és kedvem is van az íráshoz, akkor 1-2 film alatt megírom (neten nézve, nem pedig tévében több órás reklámokkal). A Bonyolult... írása eltér a többi történetemtől. Míg a többinél papírra írom először, és utána gépelem be, addig ezt fejben összerakosgatom, aztán egy éjjel alatt (általában) megírom és fel is töltöm.

5. Mennyi az oldal átlagos napi látogatottsága, összes látogatások száma?

     Lassan három hónapja nem volt fent új rész, így nem sokan látogatnak. Az összes megtekintés 4500-5000 között van valahol, átlagosan pedig olyan 30 ember talál a blogomra.


6. Van más blogod? Ha igen, az milyen témában íródott?

     Blog nincs, de majd mesélem.

7.  Új blog indítására gondoltál?
     Szóóóval: Igen, gondolkoztam, van két történetem jelenleg írás alatt. Az egyik egy muszlim lány esete Calum Hood-dal (még címnek is jó lenne (és Calum, mert most ő a legkevésbé kedvenc a rajongók körében)) a másik pedig egy két szálon futó történet lesz egy lány összejön a szomszédsráccal, és lesz egy meleg páros is. Jelenleg ennek a történetemnek az első kötet a fele van megírva, negyede pedig begépelve. Jó ideje szenvedek vele, de úgy érzem megéri majd. Sajnos one direction ff-nek van megírva, emiatt majd komolyan át kell dolgoznom.
8. A blogon mostanában lesz valamilyen változás, pl. Új kinézet?     A kinézetet most csináltam meg, és egy ideig, talán év végéig marad is. Változás talán az lenne, ha lenne időm, hogy tudjam írni s feltölteni a részeket.

9. Mennyire fárasztó a blogot írni, szívesen csinálod?

     Szívesen csinálom, bár igazán fárasztó. A Bonyolult... tipikusan olyan blog, ahol csak ötlet kell, és ennyi, de a többi történetem igényel kutatómunkát is, és ez az a rész, ahol halálra unom magam.


10. Mit üzensz  az olvasóknak?:)
     Tartsatok ki! Egyszer visszatérek, és hozni fogom a részeket.Dorine Grande interjúja

1. Milyen célból hoztad létre a blogot?
A blogot az egyik kedves szerkesztőtársam hozta létre, segítő szándékból. Engem csak felkértek még az "elején" hogy működjek velük a blogon.
2. Honnan jött az ötlet a  bloghoz?
Hát úgy gondolom, hogy úgy érezték van annyi tehetségük egy ilyen bloghoz.
3. Naponta mennyit foglalkozol a bloggal?
Régebben többet foglalkoztam vele, mostanában nincs elég időm rá, ezért is rendeltem szünetet.

4. Egy-egy poszt megírása mennyi időt vesz igénybe?

Általában fél órámba telik,  de ez a bejegyzés hosszúságától függ.

5. Mennyi az oldal átlagos napi látogatottsága, összes látogatások száma?

40-54 ember általában.

6. Van más blogod? Ha igen, az milyen témában íródott?
Van egy fantasy fanfic történetem amiben egy angyalról írok.


7. Új blog indítására gondoltál?
Gondolkoztam rajta, viszont nem lenne időm írni, hisz két blogot is alig tudok fenntartani.


8. A blogon mostanában lesz valamilyen változás, pl. Új kinézet?
Még nem beszéltünk meg a társaimmal, viszont lehetséges, hogy a kinézet változni fog, de másról még én sem tudok. 


9. Mennyire fárasztó a blogot írni, szívesen csinálod?
Egyáltalán nem fárasztó, sőt. Szerintem élmény írni mindegyik blogot! Ha nem szeretném nem is lenne blogom.


10. Mit üzensz az olvasóknak?:)
Hogy tartsanak ki a blog mellett és élvezzék a bejegyzéseket :)Ez a két interjú született, Ashley nem küldte az interjút, hiszen azt a blogát befejezte. 
Szép estét! xx
Angel S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése