2014. dec. 6.

Kritika/Lehetséges

Hát sziasztok!
Tudom, tudom sok ideje nem volt semmi, de úgy gondolom tiszta és érthető okaim voltak a késésre. Itt is lenne egy kritika, a következő, vasárnap illetve hétfőn várható. 1-2 napos csúszás mindenféleképpen becsúszhat ezt vegyétek számításba :) (Bocsi a helyesírási hibákért!!)





Ez a kritika nem bántásból íródott!
(A kritika csak az első pár fejezetről szól!)

Történet/Tartalom:
Hű! Ennyi csak ennyi. Egy Narnia fanfiction? Ezzel még nem találkoztam. És E/3-ban íródott? Gratulálok! Hopsz, bocsánat Benjamin Thomas Barnes fanfiction? Nem baj, azzal sem találkoztam még. :D Az első részben látom van egy kis baki, sok helyet hagytál két párbeszéd között, de megesik mindenkivel. A történettel magával nincs sok bajom, kicsit talán idegesít,hogy a neveket mindig ismétled, lehetne néha fiú/lány, esetleg valami melléknévvel helyettesíteni. Akarnák írni itt még 10 sort arról mennyire tetszik, vagy beleköthetnék minden kis hibába bakiba ami belebotlok.
 
Nagyszerű sztori, egy nem mindennapi ötlettel, kis hibákkal, bevallom nekem kicsit tömény és furcsa,de csak azért, mert nem olvasok ilyeneket mindennap. Gratulálok!

10/7

Írásmód:
Ésss itt buktunk meg. Illetve fejlődsz te, mint minden más ember...na de, na! Először is Rosalie-t nem így kell írni hanem Rosaliet. Vagy Oliviá-val, helyesen Olíviával. Lehet,hogy angolos, de ennek megvan néha a magyar megfelelője is. Néhányszor külön írod amit egybe kell, holott ez Wordben tuti kiderülne. Tessék ott megírni az egészet és nem itt! 

- Hülye - vágta vállba, majd felegyenesedve komolyra változtatta az arcát - Kit akarsz bemutatni?

– Hülye – Vágta vállba, majd felegyenesedve komolyra változtatta az arcát – Kit akarsz bemutatni?

Sok olyan dolog van amin javíthatnál, vannak benne helyesírási hibák is, talán ha nem is sok, de nem is kevés. 

10/7

Kinézet:
Na szóval. Jó a fejléc, Nekem vagy a cím színe vagy a másik felirat nem tetszik, de így két külön egyáltalán nem passzoló szín, áh. A-a. A háttér nem nagyon illik a designhez. Sorry. A modulok szélessége sem ugyanakkora. Kérj szerintem egy újat. 

Még mindig jobb, mintha nem lenne, de na. Tessék rendbe hozni!

10/6

30/20

Megjegyzés: Jó lesz ez. Sőt, akkor jobb is. Örülök,hogy beleolvashattam a sztoridba!

További jó blogolást!

B Missery


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése