2015. jan. 19.

Kritika - Ammie B.


 Hey, babes!
Szóval csakhogy lássátok mennyire komolyan visszajöttem (:D), meg is írtam egy kritikát. :)


***
Fejléc: Te jó Isten! De gyönyörű! Minden nagyon szépen van összemosva, a színvilága is gyönyörű. Tényleg nem tudok mibe belekötni. Talán csak két  apró dologba: az egyik a felirat. Szerintem a "Be left" nincs túl jó helyen, illetve szebben is rálehetett volna írni.
A hátrébb lévő Nináról készült kép elég előnytelen, szerintem szebbet is lehetett volna róla betenni. (bár ez már csak megjegyzés, és csak úgy elmondom) De attól még gyönyörű a fejléced!
Design: Nagyon tetszik ez a sablon, a színvilága is teljesen egyezik a fejlécével. Talán csak annyi kifogásom lenne, hogy az információkat  megcserélhetnéd az oldalakkal, mert zavaró az, hogy szöveg után szöveg jön.
Trailer: Gratulálok, nagyon jó kis trailer-t hoztál össze. Már én is próbálkoztam a szerkesztéssel, de  nekem sosem jön össze, és nincs annyi türelmem mint Neked volt. 
Történet:  Kezdjük a prológussal. Szóval van egy lány -  elég különleges neve van - , akinek az édesanyja belehal a szülésbe, ezért az apja nem akar vele foglalkozni. Így a húgához kerül át, de ő hat év múlva lepasszolja egy árvaházba. A  lányt örökbe fogadja egy nő, amikor 17 éves. Ő ellenkezik, de a nő nem enged. Nagyjából ennyi lenne.
Na most. Nem mondom azt, hogy ez egy rossz prológus lenne, mert akkor hazudnék. Igazság szerint tetszik is, viszont nekem kissé zavaros. Vagy csak azért gondolom így, mert ma teljesen kikészültem és alhatnékom van. Túl sok információt zúdítasz rám, az olvasóra. Szerintem elég lett volna, ha csak a lány múltjáról mesélsz. Az óra előtti incidens, pedig ráért volna a következő részben. Őszintén szólva az alapötlet teszik, de a stílusod már kevésbé. Olyan mintha egy Leiner Laura-klónnak az írását olvasnám, és hidd el, ez most nem dicséret. . Változtatnod kéne az írásstílusodon. Nem tudom, hogy olvastál-e például Cassandra Clare-től vagy ilyesfajta íróktól ( akik nem Leiner szintjén vannak), mert ha igen, akkor köved az ő példájukat. Próbálj meg hasonlóan írni, mint ők. Ne úgy írj,hogy ne jöjjenek át érzelmek. Remélem, hogy érthető voltam.
Az első rész is tetszett, de ez a dolog, hogy egy osztályban csak ketten vannak....Kicsit zavar.

Összességében: A kinézetet nagyon szép, az alaptörténeted is jó. Csak fogadd meg amit mondtam az írásstílusodról. Hidd el, jó lesz az!



2 megjegyzés:

  1. Kedves Ammie!

    Köszönöm szépen a kritikát!
    Örülök, hogy tetszik a design!:) Szerintem - de télleg csak szerintem - nem az írói stílusom, hanem maga a gimis alapsztori hat amolyan "Leiner Laura copy"- nak. Ezt eddig még minden kritikámban megkaptam, de teljes biztonsággal állíthatom, hogy ettől nagyon messze áll. A következő részben ki is derül, hogy miért:) Persze, ezt te nem tudhattad:D

    Mégegyszer nagyon köszönöm a kritikát!:)

    Üdv.:
    G. Yepp

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves G. Yepp!
      Szívesen. :) Igazából nekem egyáltalán nem az alapsztoriról jutott eszembe, hanem ahogy leírtam; a stílusról.

      Xx,
      Ammie

      Törlés