2015. máj. 29.

Inspiráló női karakterek

Sziasztok!
Ezt a bejegyzést főként azért másoltam most be nektek az MVH. oldaláról, mert szerintem nagyon tanulságos, és én mindegyik karaktert imádom, a filmekkel együtt. :) Másrészt ihletadásként is szolgál ez a bejegyzést, ha esetleg az egyik karaktert felhasználnátok.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Hermione Granger (Harry Potter): nem szégyell kérdezni és legjobbnak lenni. Bebizonyította, hogy a suli igenis fontos, de ugyanolyan fontos a barátság és a bátorság is! 

Hazel Grace (Csillagjainkban a hiba): először bezárkózott, mert azt hitte, a betegsége mindenkit eltaszít tőle, de aztán rájött, hogy csak meg kell nyílnia, és neki is öröm lesz az élet.

Bridget Jones (Bridget Jones naplója): attól még, hogy nem tökéletes az alakod, vagy másmilyen a humorod, ugyanolyan értékes vagy. Vagy még jobban!

Eowyn (A Gyűrűk Ura): a család a mindene, mindent megtesz a védelmük érdekében. Mikor nem tudja megszerezni a kiszemelt férfit, nem pityereg, hanem harcol!

Lisbeth Salander (A tetovált lány): egész életében mások akarták irányítani, de ennek ellenére ő csendes és jószándékű maradt. Hiába ítélték meg a külseje alapján, ő nem tette ezt senkivel.

Peggy Carter ügynök (Amerika kapitány): feminista, titkos ügynök, és nem mellesleg Amerika kapitány titkos szerelme. Kell ennél több?


Luna Lovegood (Harry Potter): ő a különc, akit mindenki kinézett a suliból, ennek ellenére senkivel sem foglalkozott, viszont nagyon megbecsülte azokat, akik jók voltak hozzá.

Rose (Titanic): ő a tipikus példája annak, hogy az embernek vállalnia kell a saját érzéseit, és hinni abban, hogy mindannyiunknak meg kell találni a saját boldogságunkat.

Katniss Everdeen (Éhezők viadala): mindegy honnan jössz, bárki életére nagyon nagy hatással lehetsz!

Bethany Hamilton (Életem a szörf): cápaharapás ide vagy oda, az élet nem arról szól, hogy feladd az álmaidat. Az ő története arra tanít, hogy mindenben lásd meg a lehetőséget, és élj is vele.

Ellen Ripley (Alien): na ő az igazi rosszfiú, csak nőben! Ha férfi lenne, nem csípnénk annyira a karakterét, de így mindig neki szurkolunk!

Tris Prior (A beavatott): nem baj az, ha ellent mondasz a szüleidnek, ha ez a te boldogságodról szól! És ennek ellenére is lehet a család az első...

Sam (Egy különc srác feljegyzései): egyszerűen add magad. Ennyi, nem valami nagy titok!

Summer Finn (500 nap nyár): sokan felejtik el, hogy az őszinteség nagy erény. Summer mindig őszinte, és még így is kedves tudott maradni!

Nektek is ajánlom, ha még nem néztetek meg egyet-kettőt, akkor essetek neki, mindegyiknek  más mondanivalója van, az összes csodás film. 5/5*
Nektek melyik a kedvenc filmetek, karakteretek, miért?:) (kommentben várom a  válaszaitokat:3)

xx Angel S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése