2015. máj. 3.

Új rendelési lehetőség - fejléc stílus

Sziasztok, így estefele!
Van egy 'új rendelési lehetőség' ami egy fejléc stíluson alapszik. Igazából elég jó kis sztori lett belőle:"DD A lényeg az hogy így nekem teljesen egyszerű elkészíteni a fejlécet, és sokkal szebb is lesz, és még jól is mutat.
Így néz ki (az összes az én munkám):


rendelésre készültrendelésre készült

Szerintem szebbek mint a 'normál' fejlécek, és jól is mutatnak, nemde?:) 
Nyugodtan rendeljetek, csak írjátok oda hogy 'vonal stílussal/nem vonal stílussal szeretném'. Még 5 szabad hely van úgyhogy várom a rendeléseket^^ (a jövő héten biztosan kipostáznám a fejléceket)

xx Angel S.

5 megjegyzés:

 1. Szia! Én rendelnék! Öhm egy Black Veil Brides (banda) fejlécet. Vonalstílus az mindegy. És lehetőleg ilyen sötétebb színnel elkészítenéd? Ha,igen,előre is köszii ^^
  (elerhetetlenalomvolt.blogspot.hu)
  ~Rain :)

  VálaszTörlés
 2. Szia!

  Én is rendelnék! Gyönyörűen dolgozol *-* Én szeretném ha rajta lenne Paul Wesley és Holland Roden. Ha lehet akkor a barna legyen, nem vonalstílussal. Szeretném ha illeszkedne a történethez (Trailer video az oldalsávban) Előre is köszönöm,

  blog: http://scarlett-jr1.blogspot.hu/  puszi: Scarlett Jr.

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Most járok először az oldalon és nagyon tetsszenek a munkáid, remélem nem lenne gond, ha rendelnék egy fejlécet:)
  Szeretném, ha Jade Thirlwall lenne rajta, ha lehet akkor nem vonal stílusosan. A színe vagy halvány barna vagy halvány lila, mindegy milyen majd én alkalmazkodok hozzá:)
  A blog címe: A védelmező
  A blog linkje: http://avedelmezo.blogspot.hu/
  Ha kész tudnál kérlek jelezni?:)
  Előre is köszönöm.
  Ho~Pe.

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok!
  A rendeléseket kérlek e-mailben küldjétek el, itt nem vállalom. De most sajnos így is be van telve a fejléc rendelés, de a sor végére (ha szabadok lesznek a helyek) be tudlak titeket tenni:)
  xx Angel S.

  VálaszTörlés