2014. szept. 20.

Kritikák - Angel S.

                                       Drága olvasóink! 
Hoztam  2 kritikát, és pár információt elmondanék pluszba. Ammie-vel nagyon igyekszünk elkészíteni a rendeléseket, de az iskola, és az edzések nagyon lassítják a munkát. Ezt remélem mindenki megérti! És a kritikákkal kapcsolatban újra (és utoljára) elmondom hogy NEM írok a történetről, én, ANGEL S. Ezt mindenki jegyezze meg, és így kérjetek kritikákat, tőlem, vagy Ammie B.-től. Ammie ír történetről, de nála csak három helyet lehet betölteni.
Amit akartam elmondtam, remélem mindenki megértette!



                                                     Blog: Kisiklottak
                                                      Író: Blonde


  • Fejléc
Arról inkább nem is beszélek...Mert nem is fejléc, hanem kép. Ha rendelnél egy igényes, és szép fejlécet, a blogod sokkal ,,hívogatóbb'' lenne. 

  • Háttér 
A háttér illik a fejléchez, de sokkal szebb lenne ha csak sima fekete, vagy nem mozaikos lenne, ez így csúnya!

  • Modulok
A modulok borzasztók. Az egész blog kinézete az. Először is, már a legelejére betetted hogy hányan látogatják a blogot, pedig az oda kattintókat pont nem az érdekli. Az elejére (biztos sok blogon láttad már) hogy a történet rövid tartalmát írják le, és egy kis képpel díszítik felül. Egyszerű, de nagyon jól mutat. És sehol sem találom a menüt. Aztán a cboxnak a színe nagyon rossz. A háttérhez túl sötét. Vagy átlátszóvá alakítsd, vagy vedd világosabbra ezt a sötét színt.

  • Bejegyzések
Szerintem nagyon sok blogon észrevetted már hogy a bejegyzés címét középre teszik. Ezt csak kóddal lehet megtenni, de nagyon igényes, és szép lesz a blog külseje, egy ilyen kis apróságtól. (A kódot rengeteg design blogon) A bejegyzések aljára tehetnél tetszik, illetve nem tetszik, vagy más elnevezésű szavakat, amiket kipipálhatnak az olvasóid. Ilyet szinte minden blogon megtalálhatsz, ha lejeb tekersz, nálunk is van ilyen.

  • Egyéb
Hiányolok egy trailert, vagy egy könyvborítót, az feldobná a blogot. 

  • Összességében
Azt hiszem mindent elmondtam, amit szerettem volna a blog kinézetéről. Ha igényes, és szép kinézetet szeretnél a blognak adni, akkor rendelj egy design átalakítást, vagy egy fejlécet. 
Remélem tudtam segíteni, további jó blogolást!:)

                                
                                    Blog: My Modell Life
                                     Író: Malik Hanna 

    My Modell Life

  • Fejléc 
A fejléc borzasztó. Egy szürke háttér amire png-ket dobtál, vagy egy gyors pizapos (szerkesztő) összecsapás az egész, meg egy felirat. Rendelj valakitől egy szép fejlécet, hogy a blog kinézete hívogató legyen, mert ez így egyáltalán nem az. Mert lehet hogy nagyon jól írsz, de ha valaki megnyitja a blogot, azonnal ki is törli a lapot, a kinézete miatt, vagy egyszerűen csak ír egy cserét a chatbe, és el is kattint, mert a kinézet miatt nem érdekli a történet sem. 

  • Háttér
Csúnya. Mindig is utáltam a mozaikos háttereket, és ezt szintén gyűlölöm. Tegyél be egy egyszínűt, vagy ne legyen mozaikos, mert ez borzalmas. 

  • Modulok
A moduljaid hiányosak és rosszak. Először is a cboxot nagyon hiányolom. Az minden blogon megtalálható. Ott az olvasók írják le véleményüket, illetve kérdéseiket. Felül a menü színe nem illik semmihez.Igazából ha ránézel a te modulsávodra,  vagy például ennek a blognak a modulsávjára (egész külsejére):       Fear
Azért egész nagy különbség van a két blog között...Az az óriási facebook kép pedig nagyon csúnya, választhattál volna kisebbet.

  • Bejegyzések
A bejegyzéseid kinézete szintén borzalmas. Nálad is elismétlem, amit Blonde-nél már megtettem, hogy van egy kód ami középre rakja a bejegyzés címét, ha azt a kódot megkeresed (rengeteg design blognál van), és beállítod, akkor a blogod  már sokkal jobban fog kinézni. A betűtípus. Utálom ezt a betűtípust, a színét, a méretét, mindent. A bejegyzésben lévőt betűk színét feketére tehetted volna, és nagyobbra egy kicsit. És te is tehettél volna alulra pipákat, (tetszik, nem tetszik, stb.) hogy lásd, az olvasóid hogy értékelik munkádat, mivel hogy chat az nincs...

  • Egyéb 
Tőled is szeretnék legalább egy könyvborítót, hogy feldobja a blog kinézetét valamennyire. És nagyon tetszik a fejléc tetején hogy be van színezve kékre, aztán fehér lesz. 
  • Összességében
Összességében azt tudom mondani hogy mindenképp rendelj egy design átalakítást, mert így a blogodnak egy olvasója sem lesz. Mert lehet hogy a történeted jó, de a csúnya kinézettel mindenkit ,,elhessegetsz".  
További sok sikert a bloghoz!:)
 És bejelentem hogy lezártuk a jelentkezést tegnap éjfélkor, és már csak kettő nap van hátra hogy beküldjétek a fejléceket. Kedd éjfélkor zárjuk le a beküldési határidőt! Már sokan küldtétek, de még jó páran vagytok hátra, hajrá!:)
 
Angel S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése