2014. szept. 8.

Kritikák- Ammie B. & Angel S. + Blogajánló

Sziasztoook!
 A kritikáknál már csak a kinézetről írok! De az jó hosszú lesz. A történet írását azért fejeztem be, mert egy az hogy nincs elég időm 8 blognak elolvasni a történetét, és még le is írni a kritikát róla. Úgyhogy csak a kinézetről írok több szempontból. De mivel Elizabeth Setter csak a történetről kért, ezért az övét még megírom, és azután már csak a kinézetről írok - Angel S.


Író: Elizabeth Setter

Az alaptörténet tetszik! Szeretem az ilyesmi történeteket, de ahogy te leírod úgy még jobb. Tetszik a fogalmazásod, és ahogy írsz. Én erről csak azt tudom mondani hogy tetszik!

Sajnálom hogy csak ennyit tudtam írni:/ 

Behind the Mask
Blog: Behind the Mask
Író:  M. Mircsi

Kinézet
  • Fejléc
Ahogy megláttam a fejlécedet nem volt olyan "huuuu, ilyen nekem is kell" érzetem a fejlécről. Vagy hogy elbámuljak 10 percig a részleteken. Ez egy teljesen egyszerű fejléc, én csak azt mondhatom. A gif jól néz ki rajta, tetszik hogy feldobtad valamivel a fejlécet. A szöveg típusa, és színe nagyon jó. Szép, és egyszerű fejlécről van szó, nekem tetszik, pláne a gif miatt;)

  • Modulok
A dare to dream-em már láttalak, és a design átalakításodat is. A kódjaid szuperek, na ide mondom hogy "huuuu ilyen nekem is kell" (:D) , a modulokkal rendben van, nagyon tetszik a kinézet!

  • Háttér
A háttér passzol, az egész blog kinézete egyszerű, de nagyon szép és igényes külsőt mutat! 

Ammie B.

Kinézet: Hogy őszintén megmondjam, nekem nem tetszik a fejléc. Igaz, hogy nem is csúnya, de nekem nem jött be. Az a lány először eléggé meghökkentett. Megnyitom az oldalt,  betölt, és egyszer csak ott egy nagy arc előttem. A felirat nagyon tetszik. De szerintem a gif nem illik oda. Anélkül sokkal jobb lenne.
A háttér tökéletesen passzol a fejléchez. A moduljaid sorrendje jó. Nagyon tetszenek a szövegdobozok is. Tetszik, hogy a szereplők arcát nem lehet látni, így mindenki maga képzeli el. A fejezet oldal különösen tetszik. Szóval a design tökéletes.
Történet: A bevezető nagyon tetszett. Érdeklődve kezdtem bele, mert ilyen bloggal még nem találkoztam. Az első fejezet tetszett. Teljesen magam elé tudtam képzelni mindent, ami történt abban a részben. Bár szerintem kicsit lassan történnek az események és néhol kicsit vontatottnak éreztem( nem csak ennél a fejezetnél), de tetszett. Persze, minden történetnek el kell kezdődnie valahogy. Még nem értem a végére, de biztos, hogy folytatni fogom. 

További jó blogolást kívánunk! :)


***


„Te vagy a Halál valódi ura, mert csak az uralkodik a Halál fölött, aki nem akar megszökni a Halál elől. Elfogadja, hogy meg kell halnia, és tudja, hogy a Halál fenyegetése messze nem a legszörnyűbb dolog itt, az élők világában.” - Dumbledore


Részlet:
Fél óra bandukolás után, végre megérkeztek a házhoz. Harry nem így emlékezett rá, teljesen olyan mintha megcsúnyult volna, bár tudta, hogy csak a képzelete játszik vele. A ház pontosan ugyanúgy  nézett ki, mint mikor először jártak itt. Az ablakokon rácsok voltak, de még így is látszott rajtuk, hogy be vannak törve. A festék a házon, már itt-ott lekopott, vagy belepte a kosz. Az egykor fehér színben pompázó ház, helyett egy szürke, kopott lett.
Harry felment a lépcsőn, majd lenyomta a kilincset. Az ajtó nyikorogva nyílt ki. A fiú hátranézett. Hermione és Ron ott álltak közvetlenül mögötte.
- Szóval, akkor Mr.Freese portréja mögött ugye? - tette föl a kérdést a vörös hajú.
- Úgy van - bólintott Hermione komoly tekintettel.
Harry-ék fölmentek a lépcsőn és ugyanott találták magukat, ahol három - négy napja álltak. Hermione indult el elsőként. Mivel nem volt elég fényük, ezért mindannyian a pálcájukat használták. A lány minden egyes kép mellett megállt, és mindig csak a ,,nem" szócskát ejtette ki a száján. A fiúk csöndben követték. Egy szót sem szóltak; Hermionéra bízták a feladatot. A lány megállt egy kép mellett és az igen szó hagyta el a száját. Mindannyian elmosolyodtak, majd leemelték a képet a helyéről. Hermione-nak igaza volt. Ám a kehely helyett más várta őket...
 
Személyes vélemény:
Kezdjük azzal, hogy én eleve imádom a Harry Potter fanfictionokat. Ez a történet pedig teljesen elvarázsolt. Ashley nagyon jól leír mindent. Rengeteg izgalommal és rejtéllyel találkozhatunk a történet során. Ashley úgy ír meg majdnem minden fejezetet, hogy rengeteg kérdésre nem ad választ, majd két-három fejezettel később tudjuk meg azt a fontos dolgot. Mindig rak minden fejezetbe valami furcsaságot, amiért az olvasó nagyon várja a következő részt! Mindenkinek bátran ajánlom!

3 megjegyzés: