2014. szept. 23.

Blogok - Zayn Malik fanfiction

Sziasztok!
Lili kérésére hoztam pár blogot, ami Zayn Malik fanfiction típusú.  Vannak amik most nyíltak, de olyanok is, melyek már befejezettek.
[Remélem az írok nem haragszanak meg ezért.] :)


Valahogy mindig az kell, aki eldobhat. Akivel bizonytalan lehet minden, az életem, a fájdalmam. Aki nem jön sokszor, s így megunni sem tudom. Aki nem ad sokat, s ezért mindig többre vágyom, szenvedek. Biztos, valahogy elutasít magától. És még azt is tudom takarni, hogy mennyire félek, mert a biztos is lehet majd egyszer bizonytalan, és ezt nem tudom kiszámítani. Bekövetkeztekor pedig még jobban fájna. Azt akarom, hogy egy bizonytalan váljon biztossá. Néha képtelenség megmagyarázni engem. Van, hogy nem tudok hinni, mint most, és létezik olyan pillanat, amikor elhiszem, változhatnak az érzései irántam, szeret, csak nem tudja még, eldobhat, és meg is fogja tenni. Ne hidd, hogy biztossá válik!

 
Éreztél már úgy, hogy van valaki, akit igazán szeretsz, de a szüleid ellenzik a kapcsolatotokat? Figyelmeztetnek, hogy ennek nem lesz jó vége, ő nem hozzád való?
S majd később szakítotok, amit a fiú nem díjaz, és a szüleidnek igaza lesz vele kapcsolatban? Mit tennél?

Roxana, aki fülig szerelmes volt barátjába, s majd mikor eljött az idő, hogy szüleinek bemutassa; nagy csalódás érte. A szülei ellenezték a kapcsolatukat, és figyelmeztették őt, hogy ez a fiú veszélyes; nem neki való. Ám Roxana makacs volt, nem szakított vele.
De egy kapcsolat sem tart örökké; Roxana pár hét múlva szakított Zayn-nel, aki ebbe nem törődött bele; zaklatni kezdte. A lány szüleinek nem mert szólni, és ő sem gondolta, hogy ez ennyire súlyos dolgokig vezethet...

Nyolc diák, akik egy életre megjegyezték 2013. szeptember 7-ét.
S mikor lehunyják a szemüket, még akkor sem tudják elfelejteni, hogy mi történt akkor. Akkor, amikor egyikük meghalt, mert bár mindannyian a halálát kívánták, mégse tudja senki, hogy melyikőjük volt olyan bátor, hogy megtegye, hogy megölje Jace Mcleant.

A balesetből csak egy üzenet maradt hátra, ami vagy Jace vagy a gyilkos tollából származik, és a rendőrségnek máris hét gyanúsítottal is számolnia kell, sőt egyikük sem mond igazat. Mindannyian hazudnak, és védik a másikat. De mi van akkor, ha valaki pont a gyilkosnak falaz? Megúszhatja a tettét bűntett nélkül, vagy a rendőrség rájön az igazságra a sok hazugság mellett? S mi van akkor, ha Jace visszatér az élők közé, viszont nem úgy, ahogy mindenki várná? A történet milyen fordulatot venne, ha Jace tudná, vagy legalábbis azt hinné, hogy tudja ki a gyilkosa? Bosszút állna? De vajon kin? Kit tart felelősnek haláláért? A legjobb barátját, a lányt, akit csak kihasznál? Vagy egy olyan személyt, aki elhunyt szerelmére emlékezteti? Esetleg valaki mást?

Egy valami biztos, Jace minden vágya, hogy holtan lássa Sophie-t, azért amit talán nem is Ő követett el, de hogy mi az igazság, arra senki se tudja a választ, mert a sok hazugságban elveszett az igazság… Vajon sikerül Jace-nek a mélybe taszítania Sophie-t? Vagy élete legnagyobb hibáját követi el azzal, hogy hagyja meghalni a lányt? Vagy az érzései a felszínre törnek, s megmenti őt, mielőtt késő lenne? S mi van, ha Sophie halála kell ahhoz, hogy újraéljen? Enged a csábításnak? Egy kérés azonban még hátra van: tényleg az igazi tettest kapta el?

 Mi történik, mikor két ember találkozik, akiknek hasonló természetük van? Hogyan sikerül majd leküzdeni az ellenszenvet, hogy észrevegyék a kettejük között lévő szikrákat? Milyen út vezet ahhoz, hogy elcsattanjon az első csók? Mennyire fájdalmas akadályokat bírnak ki a nyilvános kapcsolatig? Hogyan lehet megoldani a problémákat egy elátkozott szerelemnél? Ha azt hiszed, hogy képtelenek mindent átvészelni, akkor talán nem is tévedsz...

 Két makacs szív egymásra találhat? A szerelem romba dönti az összes többi érzelmet? A hazudozást lehet még tetőzni? Kiderül az igazság? Happy End lesz ebből a kusza románcból?

01. "Az élet barátok nélkül olyan, mint egy kert virágok nélkül!" - tartja a mondás. Ezt talán Zayn Malik tudja a legjobban. Csupán 14 éves, de több megpróbáltatáson ment keresztül, mint egy átlagos felnőtt. Vajon mihez fog kezdeni, amikor a tulajdon testvérei a hátuk közepére sem kívánják? Mihez fog kezdeni, amikor kiutálják az osztálytársai? Mit tesz majd a fiatal, ha az élet ellene fordul? Megbirkózik az utálókkal, és happy end lesz? Avagy belebetegszik a megaláztatásokba, és szívatásokba? Mi lesz a történet vége? Hova vezet az út? Sikerülni fog Zaynnek beilleszkedni, és megkedveltetni magát testvéreivel?! "Felejtsd el az összes okot amiért nem fog sikerülni, és higgy abban az egyben amiért fog!"
02.
Főhősünk hivatalosan is betöltötte a huszonegyedik életévét. Mostantól törvényesen fogyaszthat alkoholt, vehet dohányt, a föld bármely pontján mehet a saját feje után. Ez mind csodálatos, és fölülmúlhatatlan, azonban, főszereplőnket négy csodálatos tesóval lepte meg a sors, kik olyakor megkeserítik életét, máskor pedig vidámmá teszik. A fiúk most sem nyugszanak, a mi kis Zaynünknek elviselhetetlenné teszik az életét a folytonos apáskodásukkal a fiú felett. Kiszabadul valaha a legkisebb tesó bátyjai „börténéből”? Túljut valaha a rengeteg megaláztatáson, s igazi felnőtt válik belőle? Megadatik neki valaha az igazi boldogság? Szerintem, néha jobb a nehezebb utat választani, mint beleesni az első képzeletbeli gödörbe, és elbotlani a saját életed megpróbáltatásaiba. Na, és Zayn, te mit gondolsz?



 Akkor és ott, éjjel a parton, Elena Walker rádöbbent, hogy őrülten szerelmes a férfibe, akitől mérföldek választják el, de valójába két méter távolságra állnak egymástól, mégis, a lelkükben dúló erős érzelmeket, mintha valaki felnagyította volna és kettejük közé ékelte volna, ezzel eltaszítva őket egymástól. Tudta, hogy ezen és az elkövetkező estéken nem fog aludni, mert elvesztette az egyetlen embert, akit valaha is igazán szeretett, mélyen legbelül érezte, hogy a múltja darabokra szaggatja és a legfontosabb személyeket eldobja tőle egy ördögi kacaj kíséretében, suttogva, hogy neked ez jár! És a fekete hajú férfi csak elkeseredetten nézte, ahogy a gyönyörű nő maszatos arcát elfordítja és elindul egy másik irányba, fehér ruháját a szél néha felborzolta, vékony lábaival felcsapta a homokot maga mögött és ő nem tett semmit, csak csüggedten pillantott utána, kinyitotta a száját, hogy utána kiabáljon: Ne menj el, felejtsünk el mindent és maradj velem örökre! De nem tette. Torka összeszorult, hosszú percekig bámult Ellie irányába, de már nem látta. Elment.

,,A boldogság az ellenség. Gyengévé tesz. Kétséget ébreszt benned. Hirtelen van mit veszítened."

2 megjegyzés:

  1. Csináltok majd még ilyet? Mert akkor itt van az én blogom is! ;) http://what-the-people-can.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze :) A kövibe akkor bele is raklak majd.

      Törlés