2014. okt. 4.

Fejlécverseny eredmények, nyerteseink!

Drága olvasóink!
Ammie-vel meghoztuk versenyünk nyerteseit. Először is mindenkinek nagyon köszönjük hogy időt szántak a versenyre! Rengeteg csodás munka született, úgyhogy gratulálunk mindenkinek. Kedden nagyon izgultam azokért akik addig nem küldték be. Aztán Szerdán látom hogy néhányan 22:50 körül küldtétek be a fejlécet. Egy valaki, név szerint  ŁuLu, aki tegnap azt írta, most vette észre hogy ne ment át a levele. Ő a határon volt, de még szerencse hogy észrevette az eredmények kihirdetése előtt. 
Tehát készítettem egy listát azokról, akik elküldték elkészült munkáikat.
Halenka ✔
Ashley Born  ✔
Sashiaa  ✔
Lotti Bori  ✔
Reni  ✔
Abbie  ✔
Dorine Grande  ✔
Daniella  ✔
Fanny  ✔
Rebeka  ✔
Charriére  ✔
Amber  ✔
Cheryl S. ✔
Elena O'Connor  ✔
Leila W. ✔
Naomi S.  ✔
Kristen Morth  ✔
Debi D.  ✔
Csilla  ✔
És a drága ŁuLu :)) 
Akkor úgy tűnik 4 ember nem küldte. Rájuk őszintén haragszunk Ammie-vel!!!(ha csak én néztem rosszul, és valaki mégis küldte a 4 személyből, akkor azok mindenképp üzenjenek!!)

A pontozás úgy történik ABD-n, hogy az összes szerkesztő (jelenleg Ammie és én) leírja véleményét a beküldött munkákról. Ez most is így fog történni. 

Képes kategória (1.)


 Beküldő: Dorine Grande

Angel S.: Ahogy először ránéztem,  azt mondtam, hogy imádom, de valahogy Ariana nem illik oda. Hogy őszinte legyek, sosem volt egy tipikus imádom karakter nekem Ariana, de mivel ez nem ide tartozik, ezért visszatérek a témához. Szóval, Ariana kivágása csúnya. Választhattál volna olyan pngt ami nem ilyen pontatlan (ha pedig te készítetted, akkor ügyelj jobban). Nagyon tetszik hogy a kért képet ilyen jól látható helyre tetted, egyszerűen imádom. Egy jól észrevehető problémám azonban van. Az az órás textúra ott alul valahogy nem tetszik. A textúra nagyon jó, de olyan mintha alatta a fehér lap lenne. Ez eléggé elcsúnyítja az összhatást. A felirattal nincs problémám, csak kár hogy belelóg Ariana-ba, mert így nem nagyon olvasható ki a heart szó. Összességében tetszik a fejléced, de ha kijavítanád a hibákat amiket mondtam, és Arianaról egy mostani képet tennél be, akkor szívesen kitenném a blogomra. 
Ammie B.: Azt kell mondjam, hogy imádom.  Minden tetszik rajta, viszont lenne két kifogásolható dolog. Az egyik, hogy Ariana kivágása csúnya. A másik pedig a szöveg. A betűtípusa nagyon szép, viszont a heart szót nem kellett volna ráraknod a lányra. De egyébként nekem nagyon tetszik.

Beküldő: Rebeka Winkler
Angel S.: A fejlécalap nagyon jó!  Ha fognád a feliratot, és levennéd, helyére meg betennél egy lányról pngt, és a felirat nem ilyen színű lenne, illetve kisebb, akkor tényleg egy csodás munkával állnék szemben. De így nem nagyon. A kért képet először észre se vettem, mert nem sok kép vehető ki a fejlécből. Összességében tetszik, de ha megtennéd amiket elmondtam, akkor szívesen kitenném a blogomra.
Ammie B.: Nekem nagyon tetszik! A kép teljesen jól látható, és nagyon jól illik oda. A színvilág is csodás. Talán a felirat rontja el egy kicsit, mert a fejléc közepére tetted; szerintem ezt szebben is meglehetett volna oldani. Een kívül viszont tényleg szép.
 Beküldő: Leila W.

Angel S.: Én imádom ahogy megoldottad az egészet. Nagyon-nagyon tetszik hogy középre került be a kép, jól látható helyre, de nagyon jól is mutat. Talán az nem volt jó választás, hogy a kért képet összemostad egy másik városi képpel. Ez érdekesen jött ki. Tetszik a felhős megoldás. Az szintén nagyon tetszik hogy a lányt mindenki abban a pozícióban képzeli el ahogyan akarja. Én például úgy, hogy egy hegyen ülve gondolkodik, és nézi New Yourk városát. De lehet hogy te úgy képzelted hogy áll/sétál egy hegyi utcában. A lényeg az, hogy mindenki úgy képzeli el ahogyan szeretné. A felirat tetszik. Összességében tetszik a munkád, csak azaz összemosás a másik típusú épületekkel, az nem volt a legjobb választás.
Ammie B.: Nem rossz. Az elképzelés nagyon jó lenne, viszont itt-ott vannak apró hibák. Először is a lány képminősége nem túl jó. A Szabadság-szobor nincs túl jól belemosva és szerintem jó helyen sincs. A felirat betűtípusa lehetne kicsit szebb. De amint mondtam: az elképzelés nagyon tetszik.

 Sajnos Jelly Belly nem küldte munkáját, ezért kizártuk a versenyből:(

Beküldő: Debi D.
Angel S.: Ahogy ránéztem a fejlécre azt mondtam imádom, de aztán rögtön észrevettem (főképp bal oldalt) azokat a halvány dolgokat. Ez borzasztóan csúnyít ezen a csodás fejlécen. Ha nem tetted volna oda pl. azt a metrót, vagy hegy részt (jobb oldal) akkor sokkal szebb lett volna a fejléced. A lány egyébként szépen van kivágva, és a te megoldásod is nagyon tetszik a kért képpel kapcsolatban. A szöveg nagyon jó, de írhattál volna bele valamit:). Összességében nagyon tetszik a fejléced, de a háttérben levő halvány dolgok nagyon csúfítják az összképet. 
 Ammie B.: Jesszusom! De imádom ezt a fejlécet! Nagyon-nagyon tetszik! Nagyon jól összemostad a képeket. Egyedül egy bajom lenne; szerintem Kaya-t kicsit elhalványíthattad volna. De ezen kívül nagyon tetszik!
Szabadon választott kategória (2.)

Beküldő: Elena O'Connor
Angel S.:  Egyszerűen gyönyörű munka! Imádom. Minden apró részlet nagyon jól mutat, a lányt ügyesen kivágtad, bár kicsit furcsa hogy nincs meg a jobb (lánynak a jobb) fele. Egyébként nagyon szép, igényes munka, látszik hogy nem 5 perc alatt dobtad össze. A felirat jó, talán egy kicsit kicsi, de egyébként semmibe nem tudok belekötni. Összességében: Imádom!!!:)
Ammie B.: Tökéletes! De komolyan!  Mindent imádok rajta! Csak annyira köznék bele, hogy a felirat lehetett volna nagyobb.
 Beküldő: Halenka


Angel S.: Nem tetszik. Több szempontból sem. Először is a szélét vettem rögtön észre, ami fekete mintájú. Ez nagyon csúnyítja a fejlécet. És az a gömb ott bal oldalt, az sem tetszik, lehetett volna halványabb, akkor sokkal jobban nézne ki. Végül a faág, ami sehogy sem illik oda. Az is szintén lehetett volna halványabb. Egy sima HP. feliratot tettél alulra, ami szép és jó, de olyan feliratra gondoltam, mint egy szó, vagy egy kis mondat, amit te írsz. Összességében sajnos azt kell mondanom én nem fogadnám el ezt a fejlécet a blogomra. De ha a hibákat kijavítod, akkor viszont boldogan elfogadnám:))
Ammie B.: Öhmm. Nem vagyok benne biztos, de ezt egy blogon láttam már fejlécként. Nem tudom, hogy a Te blogod volt-e, viszont ha nem akkor is meg kell hogy mondjam: nem tetszik. Az a jóslásgömb ( vagy mi...) egyáltalán nem illik oda, se a faágak. A háttér sem tetszik. Egyedül Voldemort és Bellatrix összemosása volt jó. Az meg még jobban csúnyítja a fejlécet, hogy ilyen fekete a széle.


Beküldő: Amber
Angel S.: Huh, hát mit is mondjak...Nem tetszik a fejléc. Te is ugyanazt a hibát elköveted mint Halenka. A fejléced széle feketés, amit képeknek szoktak adni díszítésként. Az tetszik ahogy elrendezve vannak a ,,szereplők", de túl halványak. A fejléc konkrétan olyan, mint egy halvány kép. Mert csak rádobáltál mindenféle pngt, és díszítésnek meg oldalra betetted azt a fekete foltot. A szöveg kicsi, és lehetett volna fekete. A betűtípusa jó, illik a fejléc hangulatához. Összességében nem vagyok megelégedve a munkáddal:(
Ammie B.:  Nem a kedvencem... Egy sima képre rápakolt egy csajt. Legalábbis nekem ez jött le. Ez teljesen olyan, mintha pizappal csináltad volna.  Nem tetszik.
Beküldő: Ashley Born
Angel S.: Igazából nagyon vártam már hogy írhassak erről a fejlécről, mert csodálatos, és szépen kidolgozott munka. Az egészből az jön le, hogy sokat foglalkoztál vele, és a részletekre is nagyon ügyeltél. Ennek az eredménye meg is lett. Nem tudok a fejlécről rosszat mondani, mert imádom. A TERRA szöveg nagyon jó, szóval összességében gratulálok:)
Ammie B.: Jesszusom, de imádom! Tökéletes munka. Nagyon tetszik rajta minden: a színvilág, a betűtípus, stb. Semmi rosszat nem tudok rá mondani.

 Beküldő: Reni
Angel S.: Tetszik! Nagyon egyszerű, de jól mutat. Tetszik hogy a 4 képnek könyv hatása van. Igazából hogy a közepébe csapjak, nekem csak a felirattal van problémám. Annak a szövegtípusa unalmas. Valami rózsaszín vagy esetleg kék színt is belevihettél volna, ami még jobban feldobná. Összességében tetszik, csak hát nem annyira nevezhető fejlécnek, inkább pár képnek.
Ammie B.: Nem rossz. Bár nem tudom mennyit dolgoztál vele, nekem 10-15 percnek tűnik. 4 kép, amit egymás alá vagy mellé pakoltál és rá egy ötödiket. Viszont egész jól mutatnak így.
Beküldő: Daniella Mirachelle
Angel S.: Hogy őszinte legyek, nekem nem tetszik a fejléc. Bella, és Edward tök jók, de az a tépés nem kelett volna középre, pláne nem úgy, hogy világos a háttere, miközben a fejléc hangulata sötét. A felirat egy sima piros, valami oda passzoló betűtípussal feldobhattad volna. Összességében nem annyira jön be nekem ez a fejléc. Ha nem lenne tépés, és egy szép felirat lenne, akkor elfogadnám, de így már nem nagyon...
Ammie B.: Nem annyira jön be. Az elképzelés jó, viszont a megvalósítással gondok vannak. Először is. Túl sok rajta a szereplő. Értem én, hogy Te Kristent és Robertet akartad előtérbe helyezni, de mögöttük viszont túl sokan vannak, és méghozzá nem is jól vannak elrendezve! A felirat csúnya.  És miért vannak ott fogaskerekek?!
Beküldő: Abbei Smith
Angel S.: Nagyon tetszik! Tényleg, nagyon jó a fejléc, de sokkal jobban tetszene ha a lány középen nem lenne ilyen halvány, és a felirat is középen, nagyobba szerepelne a fejlécen. Egyébként ügyes munka, de ha azokra ügyeltél volna amiket leírtam, akkor még jobb lenne!:)
Ammie B.: Nagyon szép! Egyszerű,de nagyszerű. Nagyon kevés dolog van rajta, de akkor is vonzza a tekintetet! A felirat is nagyon szép. Nem tudok rá rosszat mondani.
Beküldő: Naomi S.
Angel S.: Jaj, most veszem észre hogy Debi-vel ugyanazt a lányt tettétek a fejlécre! Mindenesetre ez nem baj, mivel egyébként is más kategóriába neveztetek:).  Egyébként a fejléc nekem nagyon tetszik, minden szépen rajta van, szép, igényes munkát végeztél!
Ammie B.: Szép, viszont egy-két hiba van benne. Ami nagyon szúrja a szememet, az a felirat. Szerintem csúnya. A másik pedig, hogy Kaya néhol helyen nincs túl jól kivágva.
Beküldő: Lotti Bori
Angel S.: Nagyon tetszik! A felirat, és az összemosott képek is nagyon jók. Bár egy kicsit furcsa az a fekete rész hátul. De ha elképzelem egy blogon, aminek a háttere ugyanolyan fekete mint a fejléc háttere, akkor olyan mintha png fejléc lenne. A felirat nagyon jó, tetszik a szövegtípusa. Az összemosott képek szintén tetszenek, ügyes munka. 
Ammie B.: Szép munka. Csak annyi a bajom vele, hogy  a bal oldali lány túl...ijesztő. :D Illetve nem is a lány, hanem inkább az, hogy ő ennyire nagy, s mikor megnyitom a fejlécet rögtön ráugrik a tekintetem. Egyébként pedig tényleg szép.
   Sajnos Holly Sawyer nem küldte munkáját, ezért kizártuk a versenyből:(
Beküldő: Cherył S.
Angel S.: Gyönyörű munka! Már ismertem Cherył munkáit, úgyhogy tőle ilyenre számítottam. Minden nagyon jól el van rendezve, a felirat nagyon tetszik, és igazából minden csodálatos a fejlécen. Igényes, és gyönyörű munka!
Ammie B.: Gyönyörű! Annyira imádom a munkáidat. Most sem okoztál csalódást! Minden a helyén van!  A felirat nagyon szép. Tényleg egy rossz szót sem tudok rá mondani!
Beküldő: Csilla
Angel S.: Hogy őszinte legyek, nem tetszik. Először a lányt a  ruhája miatt úgy láttam mintha csúnyán lenne kivágva, pedig csak a ruhája ilyen. A felirat beleolvad a környezetbe, lehetett volna sötétebb kék. Legfőképp a lány miatt.
Ammie B.: Nem annyira nyerte el a tetszésemet! A lény képminősége és a kivágása is borzalmasan csúnya. A feliratot csak másodszorra tudtam elolvasni. Az összemosás sem túl jó. Sajnálom.


Beküldő: A. J. Charriére
Angel S.: Nagyon örülök hogy te is beneveztél, pedig írtad hogy még csak gyakorolgatod a fejléckészítést. Ahhoz képest nagyon jót alkottál! Viszont ami elcsúnyítja az egész fejlécet az a lány. Eleve csúnyán van kivágva. És a másik pedig a szöveg, ami beleolvad a fejlécbe. De a fejlécalap ügyes, ha egy szépen kivágott lányt tettél volna a fejlécre, és a feliratnak a színe se lenne ilyen beleolvadó, akkor nekem nagyon tetszene:)
Ammie B.: Nekem nagyon sötét, pedig én imádom a fekete cuccokat. Szép, viszont vannak benne apró hibák. Nekem a lány kicsit ijesztő. A felirat elhelyezkedése nekem nagyon tetszik, a betűtípusa már kevésbé. Bal oldalon az a ragyogó izé nagyon zavaró.



Ősz kategória (3.)

 Sajnos Laure P'Lauren nem küldte munkáját, ezért kizártuk a versenyből:(
 
 Beküldő: Sashiaa
Angel S.: Hogy is mondjam... A kivágásaid jók, és csak ezt mutattad meg a fejlécen. A háttér egy sima kép (én legalább is úgy látom). Igazából nem tudom mi ebben a fejlécben az őszi hangulat? Csak lányok vannak a képen különböző pózban. Nem látok sehol egy őszi erdőt, vagy valamit:(
Ammie B.: Nem annyira tetszik. A kivágások jók, viszont miért van az a fehér csík a fejléc oldalainál? Túl sok a lány van rajta. Akárhogy is nézem, ez a fejléc nem szép.


Beküldő: Leila W.

Angel S.: Imádom ezt a fejlécet!! Nagyon kreatív vagy! Az ősz hangulata megvan. Ez a nagy farkas, kis farkas, kis lány nagy lány, a fa melett, ez úgy ahogy van nekem nagyon tetszik. Viszont egy feliratot azért hiányolok középre, ami feldobná még jobban a fejlécet. Összességében nagyon jól megoldottad a feladatot!:)
Ammie B.: Szép munka, viszont vannak benne hibák. Az egész fejlécalap egy kép ( elnézést ha nem  így van...) Az elképzelés nagyon tetszik, viszont a háttért szebben is megtudtad volna oldani szerintem.
Beküldő: Rebeka Winkler
Angel S.: Egyszerű, de szép a fejléc. Az ősz hangulata megvan, viszont a lányt nem kelett volna elhalványítani, mert minden halvány. Az a kis szöveg is halvány, azt is erősebbre tehetted volna. Egyébként ha ezeket a hibákat kijavítottad volna, akkor szívesen elfogadnám egy blogomra.
Ammie B.: Nagyon szép. Viszont engem az a felirat nagyon zavar. Nagyon halvány és  kissé elolvashatatlan. Egyébként a fejléc nagyon tetszik.
Beküldő: Kristen Morth
Angel S.: Nem tetszik a fejléced. A lány nagyon csúnyán van kivágva, erre ügyelned kellet volna! Nem tudom miért kellett oda tenned. Az ősz hatás megvan, de nem lett szép ez a fejléc.
Ammie B.: Jesszus...Kicsit horror.  Szegény Bonnie...ha ezt meglátná! Az alap sem szép, és még felirat sincs rajta!  Az alap egy sima kép. ( javíts ki ha tévedek) Bocsánat, de ez egyáltalán nem szép.

 Beküldő: A. J. Charriére
Angel S.: Nem rossz. Nekem a legfőbb dolog ami nem tetszik, az a szemcsésen kép a felirat mögött. Egyébként jó lenne a fejléced, szépen össze tudod mosni a képeket.
Ammie B.:  Nagyon tetszik, tényleg. Egyedül a csaj nekem nem tetszik rajta. Az egészet elcsúnyítja.
    Sajnos Bella Rose nem küldte munkáját, ezért kizártuk a versenyből:(


1. kategória:
- 1. helyezett:  Dorine Grande
- 2.  Rebeka Winkler
-3. Debi D.

2. kategória:

-1.helyezett: Ashley Born
-2. helyezett:  Elena O'Connor
- 3. helyezett:  Cherył S.

3. kategória:
- 1. helyezett: Leila W.
- 2. helyezett: A. J. Charriére
- 3. helyezett: Rebeka Winkler


És az oklevelek:

1. kategória
Óriási gratuláció Dorine Grande-nak az első helyért!
Oklevele:



 Fejlécmunkája: 



Nagyon gratulálunk drága Rebeka Winkler-nek, aki 2. helyet ért el!
Oklevele:
Fejlécmunkája:


Szintén gratulálunk Debi D.-nek aki munkájával 3. helyet ért el!
Oklevele: 
Fejléc munkája:





2. kategória

Óriási gratuláció Ashley Born-nak, aki gyönyörű munkájával 1. helyet ért el. 
Oklevele:
Fejlécmunkája:



 Egy óriási gratuláció Elena O'Connor-nak, aki 2. helyet ért el!
Oklevele:
 Fejlécmunkája:


És még egy nagyon nagy taps Cherył S.-nek, aki 3. helyet ért el.
Oklevele:

Fejlécmunkája:

3. kategória 



Óriási gratuláció Leila W.-nek, aki ezzel az egyszerű, de csodás munkájával 1. helyet ért el!
Oklevele:
Fejlécmunkája:

Nagyon gratulálunk drága A. J. Charriére-nek, aki gyönyörű munkájával 2. helyet ért el!
Oklevele:
 Fejlécmunkája:

Nagy taps Rebeka Winkler-nek, aki 3. helyet ért el! 
Oklevele:
Fejlécmunkája:
 


Mindenkinek nagyon köszönjük hogy részt vett a versenyen! Csodálatos munkák születtek, mindenkinek gratulálunk!
 
              
ABD team

10 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Először is, szeretnék veletek megosztani valamit magamról, amit talán hamarabb kellett volna... Szóval én lennék Elena O'Connor, vagyis csak voltam,mivel átkereszteltem magamat Danielle Cobbler-re. Igen, tényleg hamarabb kellett volna szólnom :/

    És aztán... ÁÁÁÁÁ!! Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm!! 2. helyezést értem el... Tényleg, nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm <3<3<3

    UI: Megkérhetnélek titeket, hogy az oklevélen átírjátok a nevemet? :)
    xx Danielle Cobbler

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Danielle!
      Természetesen átírom, és gratulálunk!:)

      xx Angel S.

      Törlés
  2. Sziasztok:)
    Köszönöm, hogy a 3. kategóriában engem juttattatok fel a dobogó csúcsára. A fejlécalaphoz annyit fűznék hozzá, hogy 5-6 őszi képből szerkesztettem össze, nem pedig egyetlen képet használtam fel.

    VálaszTörlés
  3. Kedves szerkesztők!
    Wow! Elképzelni se mertem volna, hogy első helyzetet érek el! A hibákat megpróbálom kijavítani és ha érdekel majd elküldhetem!
    Nagyon köszönöm, de tényleg! :)
    Xx Dorine

    VálaszTörlés
  4. Drága Szerkesztők!
    Én igenis elküldtem a munkámat, én voltam a Twin City-s.:D:/
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jelly Belly:)
      Nekem nem küldted el, Twin City-s néven (:DD) sem találom, kérlek küld el még egyszer az én e-mail címemre!

      xx Angel S.

      Törlés
  5. Én is elküldtem az email címetekre de nem voltatok képesek megnézni vagy nem tudom de minkét munkám elküldtem , És én voltam felháborodva hogy nem reagáltatok vissza , Csalodtam mélységesen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Holly!
      Melyik e-mail címre küldted el? Az enyimre nem, és milyen néven? ! Én mindenkinek visszaüzentem, úgyhogy te biztosan nem küldted (legalábbis az enyimre), mert akkor visszajeleztem volna! Szóval kérlek küld el még egyszer az ÉN e-mail címemre!

      AS.

      Törlés