2014. okt. 10.

!!Szerkesztőfelvétel!!

Kedves olvasóink!
Ammie-vel úgy döntöttünk hogy az idő kevés, a rendelés sok, ezért bővíteni kell a csapatot. Tehát felhívjuk a figyelmét az ügyes cikk/kritika/interjú és az ajánlót íróknak. Ha jelentkezel hogy te jó interjúkat írsz, és csak azt vállalnál, az nem elég!! Minimum tudnod kell kritikát illetve cikket írnod! A nehezebbik rész a design, fejléc, könyvborító,és a rendezett képek készítése. Ha jelentkezel a fejléc részre, akkor nem muszáj designt is csinálnod, ha nem tudsz kódolni. Végül a könyvborító és a rendezett képeknél úgy jelentkezz ha nem tudsz (pl.) rendezett képeket készíteni, de könyvborítót igen, az sem elég!! 
Jelentkezzetek bátran, de a feltételeknek megfelelően! 

FELTÉTELEINK:
- Legyen időd szerkeszteni a blogot!
- Legyél érett a feladatokhoz!
- Legyél önálló, tudj egyedül/csapatban is dolgozni!
Legyenek saját, kreatív ötleteid!
- Legyél barátságos, hogy könnyen beilleszkedhess!
AMIKET E-MAILBAN ÍRJ LE:

- Mutatkozz be nekünk - korod, miért szeretnél a csapatba tartozni, mióta vagy a bloggerben, és stb. amit   még fontosnak tartasz.
- Blogger profilod
- Hány éves vagy?
- Melyik posztot vállalod?
- Miért téged válasszunk?

FELADATOK:
 Most pedig egy olyan rész jön amit már sok blogon alkalmaztak.  Összeállítottunk Ammie-vel néhány feladatot, és ez alapján döntjük el hogy kit veszünk majd fel a csapatba! 
Kritika/Cikk
 Írj erről a blogról http://fear01.blogspot.hu/!

Törj a lényegre, ne részletezz mindent! És a legfontosabb hogy őszinte véleményt mondj a blogról! (minimum 1500 karakter)

Fejléc
 Ez már egy hosszabb feladat lesz. Van két rendelésünk, és arra kérünk hogy ezt ti készítsétek el! Az egyik rendesen le van írva, míg a másik csak pár szóval fejezte ki kérését. TE választod ki hogy melyik feladatot teljesíted!
Ezek lennének azok:

1. feladat
Sziasztok, fejléc ügyben írok! Szeretnék rendelni egy fejlécet, amin Mary Ellen Skye szerepelne! A történetemben ő egy álomvilágba kerül, ahol minden csodás dolgot megkap. Szóval azt szeretném ha sok csajos dolog lenne a háttérben halványabban, mint pl.: rúzs meg minden amiről egy tini lány álmodik! A fejléc színárnyalatát rózsaszínosra képzeltem, mivel az egy lányos szín, és a karakterhez is passzol!
A blogom címe: Álomvilág
Előre is köszönöm!:)

2. feladat 
Hello!
Egy fejlécre lenne szükségem! 
A főszereplőm Nastya Shmakova!
A blog címe: The world of darkness

A színek sötétek legyenek!
Köszi!

Design
Ha a design részre is jelentkeznél, akkor a felül lévő fejléces feladatokat el kell végezned, és ezután jöhet a design is. Ha elkészültél a fejléc munkával, akkor e-mailben kell belinkelned a blogot amin a design átalakítást végezted.

1. feladat
A színeket is rózsaszínben képzeltem, a lényeg hogy illjen a fejléchez.

Van néhány elképzelésem: A blogon mindenképp legyen chat hogy az olvasók tudjanak üzenni! Egy menü, információk, cserék, feliratkozók, blogarchívum, és egy külön rész, amiben leírhatom röviden a történetet. A sorrendet rád bízom.

Arra gondoltam hogy link kiemelőket betehetnél (pl.: halványuló, vagy egyéb effekt), kurzorkövető is jó lenne, ha megoldható. Az alakját valami rózsaszín nyílra, vagy akármilyen kis tárgyra állíthatod, a lényeg hogy illjen a blog történetéhez, és a kinézetéhez is. A chatet és a történetet/információkat egy szép szövegdobozba képzeltem, hogy feldobja a kinézetet.

Erre gondoltam, de ha van bármi jó ötleted ami feldobná a blogot (és nem csicsásabbá tenné), akkor elfogadom az ötleteidet!

2. feladat
A kinézet passzoljon a fejléchez, és sok modul legyen ami egy szép, igényes blogon megtalálható. A többit rád bízom, végül is te készíted!

köszönjük a feladatos ötletet a dare to dream blog designnak!

Ezek lennének tehát a feladatok! A leveleiteket közös e-mail címünkre várjuk: angeldesign00.@gmail.com

ABD team

4 megjegyzés:

  1. Helló!
    Írtam emailt,remélem nem kínoztam valakit halálra. :D

    VálaszTörlés
  2. Drága Szerkesztők!
    Valamiért nem fogadta el az itt megadott e-mail címet ezért Angel S.-nek küldtem el! Remélem nem baj.

    Üdv.:
    Rowena Mccallxx

    VálaszTörlés
  3. Kedves szerkesztők!

    A megadott e-mail címre nem tudtam elküldeni. Így jelenleg Angelnek küldtem el. Gondoltam én is szólok.

    xx Annie D.

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Én sem tudtam erre az e-mail címre küldeni, viszont elküldtem Angel S.- nek.

    Eszti. :) xoxo

    VálaszTörlés