2015. aug. 6.

VISSZATÉRÉS?! - Ammie

Igen, igen, jól látjátok, ezt a bejegyzést én magam, Ammie írom. Egy hónapja, hogy elmentem, itt hagytam a csajszikat, viszont így volt elég időm és átgondoltam a dolgokat. Noha időhiány miatt léptem ki, most visszajövök, bár a helyzet így most ugyanolyan lesz, mint régen. De a szerkesztés, Ti meg minden egyéb nagyon hiányzott, úgyhogy muszáj volt, hogy visszajöjjek. A többit meg majd meglátjuk.
A helyzet az, hogy most egészen szeptemberig  mindnefélét vállalok, viszont szeptembertől ki tudja mennyi dolgom lesz, egy biztos: nem fogok megint elmenni. Valószínűnek tartom, hogy a rendeléseket a negyedére csökkentem és a várakozási időt megnövelem; ez lesz szerintem.

Azoknak, akik nem ismernének:  
Az ABD-n a kezdetektől itt voltam egy évig, viszont egy hónapja elmentem, így akik ezalatt az idő alatt jöttek, azoknak bemutatkoznék. Szóval, Ammie vagyok, bár régebben a nevemhez egy B betűcske is tartozott - vannak, akik néha Ammie B-ként emlegetnek, de már rég nem használom azt a b-t. 
Fejlécet, designt, rendezett képeket, könyvborítókat és kritikákat  vállalok. Kérnék mindenkit, hogy ne nyaggasson a kódolt designnal, mert nem Angel vagyok, és azokat is csak nagyon ritkán készítek kivételes alkalmakkor. Akkor megmutatnám pár munkámat.

FEJLÉCEK

KÖNYVBORÍTÓK


RENDEZETT KÉPEK8 megjegyzés:

 1. Nagyon-nagyon boldog vagyok,hogy visszajöttél!! Érdemes volt ez átgondolnod,mert neked itt a helyed a szerkesztés világában,és a lányokkal. A kitett munkák ismét elragadtatóak,sok sikert a továbbiakban drága!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, Istenem, de édes vagy, köszönöm szépen, nagyon sokat jelentenek a szavaid ❤❤ xx

   Törlés
 2. ÚRISTEN!*^*
  A kedvencem visszatért!^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De aranyos vagy, köszönöm❤❤
   Igen? Ezt én is elmondhatnám a Paparazzin ;) xx

   Törlés
  2. Uuu*^* Te ismersz engem! :o *^*

   Törlés
  3. Hát még szép csajszi! ;)❤

   Törlés