2014. nov. 6.

Ajánló / A holló

Sziasztok! Most ezt az ajánlót hoztam, de a mai nap folyamán még egy kritika is érkezik ^.^A Holló [Harry Potter fanfiction]

Miért ajánlom? 
 Ha szeretnél egy jó HP fanficet olvasni, akkor ez a neked való blog. Kitalált szereplőkkel, nagyszerű történettel és ötletes tartalommal.

Tartalom:
Shopia egy teljesen átlagos angol lány, aki Magyarországra költözött szüleivel és legjobb barátjával, Oliverrel. Egy téli napon, mikor kinéz az ajtón, egy csapdába szorult holló kelti fel a figyelmét. Kisiet a hóra és megmenti az átfázott madarat, majd felmelegíti. A holló ott marad a lánynál és természetfeletti erővel áldja meg, amiről csak álmodozni mert. 11 születésnapján egy postabagoly röpül a házukban egy levéllel a lábán. A kislány tudta mi az a levél, mert olvasta a Harry Potter c. regényt. Meglepetésében az állát verdeste a padlóba és nem bírta felfogni, hogy ez mind vele történik meg. Összecsomagolva útra kel hollójával, Edwarddal és segít Harrynek és barátainak kalandjaik során.

Kinek ajánlom?
Harry Potter szeretőknek, akik szeretik az igényes blogokat, akik nem ellenzik a csavarokat s akik együtt tudnak izgulni az íróval.

Szeretettel üdvözöl a blogon, Natashia Church.

B Missery

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése