2014. nov. 7.

Kritika / Life in Death

Bumm! Helló-helló mindenkinek! Ma egy másik kritikával érkeztem, méghozzá Fruzsiéval :)


Ez a kritika nem bántásból íródott!
(A kritika csak az első pár fejezetről szól!)
Katt!

Történet - Tartalom:
Nem húzom az időt, One Direction, Zayn, vámpír itt már most kibuktam. Nem feltétlenül azon,hogy 1D blog, mert azt is lehet fantasztikusra írni, de vámpíros? Megint. No comment. Mint a alapötlet sablonos, bár a te történeted valamivel egyedibb,mint a többi. Vámpír vadászik más vámpírokra? Oké, megesik, na de ha ő maga is az miért teszi? Megértem,hogy a nagyapja vadász volt, az apja meg vámpír de ez nem támasztja alá,hogy ő utálja őket és inkább megöli. Mert ha vadász lenne,nyilván régen meghalt volna. Ugyanis az egyik szabály ez, ha valaki vámpír lesz és vadász, megöli magát mielőtt átváltozna. A történet sok sebből vérzik, például én már nem értettem, hogy ki micsoda. Harry meg Liam emberek illetve varázslók,de vámpírvért isznak? What? Nem öregednek oké, de például varázsolhattak is volna maguknak, nem?Ehhez miért kell vér? Vagy csak nekem nagy wibbly-wobbly? Nekem értelmetlen ez a magic irány. Maradjunk csak egy dolognál. Louis hibrid....amit értek, de a hibridekben ez a lényeg. Hogy nem változnak át teliholdkor. Akkor mi is volt ez "juj  mindjárt megőrülök,mert telihold van dolog"? Igazából bennem Zayn és Abby hagyott bennem valami véleményt, de a többiek....semmi. Nem tudok róluk semmit sem. És most nem arra gondolok,hogy Niall jaj de szeret enni, hanem valami jellemre. Please! Legyenek hosszú kifejtett leírórészek. Mindenkiről, részenként! 

Már alapötletnek sem áll a lábán, amit ide leírtam csak a fele,de nem akartalak még jobban lehúzni,szóval javaslom kezd újra valami értelmesebb módon. De ne add fel! Csak gondold át!
10/5

Írásmód:
Hát mi ez? Mi? MI??? What? Komolyan, ha valaki belekezd valamibe, tudjon is írni! Értelmetlen párbeszédek, rossz külalak. Először is, nincs pont! Nincs! NINCS! Mutatom a párbeszédeket:

-Ja, egy hete ezt mondogatják. Bejössz?-állok arrébb, hogyha szeretne beléphessen.
-Kösz.
n kösz, haver. Kezdtem éhen halni.-nevetek fél és néhány másodperc múlva Liam is velem nevet.-Kérsz valamit?

– Ja, egy hete ezt mondogatják. Bejössz? – Állok arrébb, hogyha szeretne beléphessen.
– Kösz.
– Én kösz, haver. Kezdtem éhen halni – nevetek fel, és néhány másodper múlva Liam is velem nevet. – Kérsz valamit?

Téptem hajam ahogy megláttam a sok különírást, legközelebb fusd át az írásod és gondolkodj,hogy külön vagy egybe hangzana jól. Mutatok példákat: Teli hold, kétségbe esetten, vér szomj és még sorolhatnám. Azért ezekre figyelj oda, kérlek.

Összességében legalább tudsz írni, ami miatt kapsz 3 pontot, választékosan fejezed ki magad, nem gyakran ismételgetsz, de van mit javítani. Bocs de nem adhatok 5 pontot, mert ilyen hibákat nem szabad elkövetni.
10/4

Kinézet:
Hát izé. Nem is tudom hogyan fejezzem ki magam jól. Hol vannak a fejlécről a...minden? Ez csak egy háttér amire lefogadom felírtad a blog címét. Son of a bitch, ennél valamire többre számítottam. A háttér még elmegy, de tegyél be valahova egy kis színt. Szürke,fehér. Lapos. A bejegyzések betűtípusa miért más? Bántja a szemem. Maradjon Arial, vagy alapértelmezett, az tökéletesen helyt áll... A modulokról nem tudok semmit sem mondani... Csak egy kérdés. Hol vannak?

Nem tűnik rossznak, de nem is jó. Mint fentebb írtam. Szürke,fehér,lapos.
10/3

30/12

Megjegyzés: Ne búsulj, csupán ülj le és gondold át az egészet! Esetleg írásaid add oda egy bétának,hogy kijavítsa és mindenképpen szerezz be egy designtervezőt. 

További jó blogolást!
B Missery

(Zaynivel kívánok jó délutánt!)

1 megjegyzés: