2014. nov. 7.

Rajongók, ki a rajongó, és ki az aki nem?

Bumm megint! Sajnos felhúzták az agyam szóval, itt a helyes útirány. Ez a bejegyzés minden rajongónak szól akármilyen dologért is rajong. Persze akik nem érintettek ne vegyék magukra!


Ha valaki "kedvel" valakit/valamit, tegyük fel egy színészt vagy sorozatot, akkor annak vannak határai, és vannak "szabályai". Mint például a valamit nem szeretek xy-be ezért leszólom már nem a kedvencem szindróma. Hát akkor csókolom! Ha valakit szeretsz akkor azt maga miatt teszed, nem azért, mert helyes vagy mert tehetséges (de persze amiatt IS lehet). El kell fogadni, mert különben nem hívhatod magad fannak.

A másik dolog a sorozatok kategóriába sorolandó. A kihagyunk részeket,mert nem tetszik. Nos, valaki attól szeret valamit, mert kellemesek számára a sorozat részei/szereplői. Ha nem láttál belőle részeket, nem vagy rajongó, mert miért lennél az? Ha láttál mindent és úgy döntesz szereted, szeresd! De legyél tisztában vele! (Itt legjobban a Doctor Who-t sorolhatnám ide 30 akárhány évaddal, nem mindenki nézi végig, pedig kéne)

Kicsit rövid de lényegre törő, erre tessék figyelni és szeretni a kedvenced, ne ócsárolni!

B Missery

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! (:
    Nagyon tetszik a gif, ezt láttam meg először, és feldobta a kedvem. Viccesnek tartom az arcát, amilyen fejet vág, és a szöveg hozzá még jobb.
    Amit említettél azzal teljes mértékben egyetértek! Olyat szeresünk, amit tényleg szeretünk. Ez olyan, mint az emberek, kedvelünk valakit, vagyis úgy mutatjuk ki, de a háttérben kibeszéljük. Az énekesek, színészek is emberek, ha nem szeretjük az adott személyt, akkor törödjünk azzal, akit igenis kedvelünk.
    Egyetértek veled!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahoy!
      A gif a kedvenc sorozatomból való, drága Matt Smith boldogítja a képet. :)
      Örülök,hogy egyetértesz velem. ;)

      Törlés